Tilaa esite  DENIT-yhdistelmälaitteet

  Waterix DENIT-yhdistelmälaitteissa yhdistyy AIRIT-ilmastimen tehokas ilmastus sekä MIXIT-sekoittimen w-rix-denit_tmasekoitusominaisuudet. Esimerkiksi denitrifikaatio-/nitrifikaatioprosessissa jäteveden ilmastus (nitrifikaatio) ja sekoitus (denitrifikaatio) voidaan tehdä yhdellä samalla laitteella, jolloin asiakas säästää hankinnoissa ja huolloissa.

  Käyttökohteet

  Jäteveden sekoitus ja ilmastus samalla laitteella. .

  Ominaisuudet ja edut

  Korkea hyötysuhde takaa pienen energian kulutuksen.

  Tukkeutumattoman rakenteen vuoksi Waterix DENIT laitteiden ilmastuksen hyötysuhde pysyy korkeana koko käyttöiän ajan.

  Pieni alkuinvestointi

  Verrattuna kilpaileviin laitteisiin ovat DENIT-laitteet edullinen hankinta. Säästöä syntyy myös siitä, että Waterix DENIT -sekoitin-/ilmastinyhdistelmälaite yhdistää kaksi tavallista erilaista toimintoa.

  Vakiona portaaton säätö

  DENIT-laitteet on varustettu taajuusmuuttajalla, joka mahdollistaa sekoituksen ja ilmastuksen portaattoman säädön tarpeen mukaan. Laite toimii oikealla sekoitus-/ilmastusteholla optimoiden energiakustannukset. Taajuusmuuttaja suojaa moottoria myös mahdolliselta ylikuormitukselta.

  Lähes huoltovapaa rakenne

  Koska yleisesti asennetaan useampi laite yhteen altaaseen, voidaan huolto suorittaa prosessia keskeyttämättä. Tämä alentaa kokonaiskustannuksia, koska toista linjaa ei tarvita huollonaikaisia prosessikatkoja varten. DENIT-laitteissa ei ole säännöllisesti vaihdettavia osia, joten huollon tarve on kilpailijoita huomattavasti pienempi. Taajuusmuuttaja on ohjelmoitu puhdistamaan potkurin määräajoin.

  Helppo ja nopea asentaa

  Waterix DENIT-laitteet ovat kevyitä kokonaisuuksia. Putkiston ja muun vastaavan infrastruktuurin puuttuessa asennus on nopeaa ja paikka helposti muunneltavissa.

   

  Vertaile tuotteita
  DENIT 400A DENIT 800A DENIT 1600A DENIT 2100A
  Hapensiirtokyky kgO2/h 7,0 15,0 31,0 42,0
  Moottori kW 5,5 11 22 30
  Työntövoima sekoituksessa N 320 640 1280 1680
  Paino kellukkeilla kg 160 400 560 600